НОВИНИ ДНЯ: Гарріс назвала Трампа фашистом, що прагне абсолютної диктатури  Наприкінці робочого тижня. Синоптики попередили про зниження температури та дощі у трьох областях  Перед вихідними в Україні буде свіжо, у кількох областях - дощі  В Україні 25 жовтня опади не очікуються, вдень до 14° тепла  Частину України накриє туман, а на сході будуть дощі: прогноз погоди на 25 жовтня  Синоптики зробили прогноз погоди на другу половину тижня: насолодитися свіжим повітрям зможуть всі  Населення України скоротилося на 10 мільйонів після вторгнення Росії, - ООНвсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2024 795

Сирський ухвалив рішення для "завдання ворогу максимальних втрат"

ЗСУ продовжують ефективно виконувати бойові завдання.

1c449403afbfd606deda646f13fe0121_21.10.24

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський ухвалив низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Сирський повідомив у Мережі.

За його словами, попри спроби противника перехопити ініціативу, ситуація залишається під нашим контролем.

"Працював у військових частинах та підрозділах, які діють на Сумщині та у Курській області. Провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад. Заслухав командирів бригад та їх пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань", - йдеться в повідомленні.

Попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мети.

"Велика вдячність нашим солдатам, сержантам та офіцерам за мужність, стійкість і невпинну ратну працю", - додав Сирський.

Раніше ми повідомляли, що Курська операція вже дає результати, які були заплановані.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сирський ухвалив рішення для "завдання ворогу максимальних втрат" 5.00 5 1
Політика / Україна
21.10.2024 795
Еще материалы раздела «Україна»