НОВИНИ ДНЯ: Гарріс назвала Трампа фашистом, що прагне абсолютної диктатури  Наприкінці робочого тижня. Синоптики попередили про зниження температури та дощі у трьох областях  Перед вихідними в Україні буде свіжо, у кількох областях - дощі  В Україні 25 жовтня опади не очікуються, вдень до 14° тепла  Частину України накриє туман, а на сході будуть дощі: прогноз погоди на 25 жовтня  Синоптики зробили прогноз погоди на другу половину тижня: насолодитися свіжим повітрям зможуть всі  Населення України скоротилося на 10 мільйонів після вторгнення Росії, - ООНвсі новини дня
Політика
Світ
22.10.2024 219

Супутники зафіксували переміщення 12 тисяч військових з найзакритішої країни: де вони наразі

Ситуація може свідчити про зміцнення військової співпраці між двома країнами на фоні зростаючої напруги.

adabf150b5a52ba9ffcfba18507d2b92_22.10.24

З супутників зафіксовано пересування 12 тисяч військових з КНДР, які прибули до Владивостока. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Андрій Коваленко.

"Розвідка Південної Кореї стежить за всім. Наша розвідка також все знає", - написав він.

Нагадаємо, речник Ради національної безпеки США Шон Саветт заявив, що у разі приєднання Північної Кореї до російської агресії, США консультуватимуться зі своїми союзниками щодо наслідків цього кроку. Він також назвав можливу участь солдатів з Північної Кореї в бойових діях небезпечним розвитком війни Росії проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Супутники зафіксували переміщення 12 тисяч військових з найзакритішої країни: де вони наразі 5.00 5 2
Політика / Світ
22.10.2024 219
Еще материалы раздела «Світ»