НОВИНИ ДНЯ: Гарріс назвала Трампа фашистом, що прагне абсолютної диктатури  Наприкінці робочого тижня. Синоптики попередили про зниження температури та дощі у трьох областях  Перед вихідними в Україні буде свіжо, у кількох областях - дощі  В Україні 25 жовтня опади не очікуються, вдень до 14° тепла  Частину України накриє туман, а на сході будуть дощі: прогноз погоди на 25 жовтня  Синоптики зробили прогноз погоди на другу половину тижня: насолодитися свіжим повітрям зможуть всі  Населення України скоротилося на 10 мільйонів після вторгнення Росії, - ООНвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
21.10.2024 207

Армія TV: у Росії спіймали військових КНДР, які втекли з місця розташування

У Брянській області Росії упіймали солдатів із КНДР, які втекли із місця розташування за 60 км.

Про це пише Армія TV. Про це повідомляють Контракти.UA.

Північнокорейці здійснювали навчання російських військових із використання повітряних куль у військових цілях. Натомість окупанти навчали представників Північної Кореї веденню сучасного піхотного бою з використанням досвіду війни.

Після закінчення курсу навчання військовослужбовців Північної Кореї залишили в лісовому масиві в районі Колячек Хомутовського району на декілька днів без продуктів харчування та без вказівок щодо подальших планів та намірів. 14 жовтня частина північнокорейців вирішили самовільно покинути позиції, щоб шукати командування ЗС Росії.

За дві доби, 16 жовтня, зниклих з позицій військовослужбовців знайшли та затримали росіяни. Відстань від місця втечі становила близько 60 кілометрів.

Наразі усі 40 військовослужбовців КНДР, які перебували на позиціях у Хомутовському районі переміщені у Льговський район Курської області для подальшого задіяння у штурмових діях на Курщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Армія TV: у Росії спіймали військових КНДР, які втекли з місця розташування 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
21.10.2024 207
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»