НОВИНИ ДНЯ: Гарріс назвала Трампа фашистом, що прагне абсолютної диктатури  Наприкінці робочого тижня. Синоптики попередили про зниження температури та дощі у трьох областях  Перед вихідними в Україні буде свіжо, у кількох областях - дощі  В Україні 25 жовтня опади не очікуються, вдень до 14° тепла  Частину України накриє туман, а на сході будуть дощі: прогноз погоди на 25 жовтня  Синоптики зробили прогноз погоди на другу половину тижня: насолодитися свіжим повітрям зможуть всі  Населення України скоротилося на 10 мільйонів після вторгнення Росії, - ООНвсі новини дня
Політика
Світ
22.10.2024 333

Рютте попередив про "значну ескалацію" в разі залучення військових КНДР

Відправка військ Північної Кореї воювати разом з Росією в Україні означатиме значну ескалацію, зазначив Генсек НАТО.

0fba11d7e0af1ab13d0f2fb568b13212_22.10.24

Участь північнокорейських військових у війні проти України на боці Росії означатиме "значну ескалацію". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це написав генеральний секретар НАТО Марк Рютте у X.

За словами Рютте, він провів розмову з президентом Південної Кореї Юн Сок Йольом. Генсек зазначив, що вони спілкувалися про партнерство Північноатлантичного альянсу з Сеулом, оборонно-промислове співробітництво й безпеку в Євроатлантичному й Індо-Тихоокеанському регіонах.

"Відправка військ Північної Кореї воювати разом з Росією в Україні означатиме значну ескалацію", – написав Рютте.

Нагадаємо, розвідка Південної Кореї повідомила подробиці про те, яких військових Північна Корея відправила на війну проти України, і як їх переправляли до Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рютте попередив про "значну ескалацію" в разі залучення військових КНДР 5.00 5 2
Політика / Світ
22.10.2024 333
Еще материалы раздела «Світ»