НОВИНИ ДНЯ: Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg  Це законна ціль: США про війська КНДР в Україні  У Зеленського відреагували на інформацію, що сім країн НАТО виступають проти запрошення України  Рецепт оладок із цвітної капусти з сиром  Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок  Скільки людей може призвати Україна: демографиня про мобілізаційний ресурс  Соціологи показали, як змінилася підтримка українців вступу до ЄС і НАТО з початку війнивсі новини дня
Політика
Україна
23.10.2024 318

Садовий висловився про жорстку мобілізацію: людина, яка хоче воювати, мала б отримати 500 тисяч

Для досягнення перемоги важливо залучити більше громадян до роботи та забезпечити фінансові стимули для тих, хто готовий захищати країну.

177e857b8b1208c5fe67659fd44d40b1_23.10.24

Для того, щоб більше громадян мали бажання захищати свою країну, потрібен стимул. За пів мільйона гривень, ймовірно, було б більше охочих. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив в інтерв'ю "РБК-Україна" мер Львова Андрій Садовий.

"Тому я б використовував всі чинники. І ще раз наголошую, якби, наприклад, грубо кажучи, людина, яка хоче воювати, мала б можливість отримати 500 тисяч, ми б мали значно більшу кількість людей, які готові йти воювати. Де ми візьмем ці кошти? Якщо ми активізуємо всіх людей, які сидять вдома і бояться вийти на вулицю, щоб вони працювали, то тоді ми будемо мати більшу наповненість нашого бюджету і більше коштів буде", — сказав він.

Нагадаємо, 18 жовтня президент України Володимир Зеленський під час телемарафону розповів, що в Україні наразі не передбачена мобілізація з 18 років. Він також зазначив, що міжнародні партнери хочуть зниження мобілізаційного віку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Садовий висловився про жорстку мобілізацію: людина, яка хоче воювати, мала б отримати 500 тисяч 5.00 5 2
Політика / Україна
23.10.2024 318
Еще материалы раздела «Україна»