НОВИНИ ДНЯ: Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg  Це законна ціль: США про війська КНДР в Україні  У Зеленського відреагували на інформацію, що сім країн НАТО виступають проти запрошення України  Рецепт оладок із цвітної капусти з сиром  Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок  Скільки людей може призвати Україна: демографиня про мобілізаційний ресурс  Соціологи показали, як змінилася підтримка українців вступу до ЄС і НАТО з початку війнивсі новини дня
Політика
Світ
23.10.2024 211

Чим Росія може розплатитися з КНДР за участь у війні проти України: посол Південної Кореї розповів деталі

РФ може передати Північній Кореї технології ядерної зброї, зазначив Джонкук Хванг.

e1c7ece563ee426a82a28d6e2d6e65bc_23.10.24

Росія може “розплатитися” із Північною Кореєю за участь її військових у війні проти України ядерними збройними технологіями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив постійний представник Південної Кореї при ООН Джонкук Хванг під час виступу в Раді Безпеки ООН, передає "Укрінформ".

"За участь своїх підрозділів Північна Корея очікуватиме щедрої плати від Москви. Може йтися як про фінансове, так і про військове сприяння. Це можуть бути також і технології, повʼязані із ядерною зброєю", – сказав Хванг.

За його словами, Північна Корея, вірогідно, вже незабаром стане "активним учасником" загарбницької війни Росії проти України.

Хванг закликав Росію негайно вивести усі свої війська з України й нагадав, що тривалий мир в Україні можливий лише відповідно до Статуту ООН й міжнародного права.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим Росія може розплатитися з КНДР за участь у війні проти України: посол Південної Кореї розповів деталі 5.00 5 2
Політика / Світ
23.10.2024 211
Еще материалы раздела «Світ»