НОВИНИ ДНЯ: Не забудьте перевести годинники на зимовий час  Це вже востаннє: вночі в Україні переводять годинники на зимовий час 2024 року  На вихідних в Україні буде тепло і без опадів, прогріє до +18°  "Кволі" дощі з туманами та нульова температура: прогноз погоди в Україні на вихідні  Антициклон продовжить "гуляти". Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зеленський відреагував на поїздку Гутерріша до Путіна: віддає перевагу спокусам у Казані  Контрастна температура. Синоптики повідомили про потепління та попередили, куди незабаром повернуться заморозкивсі новини дня
24.10.2024 194

У ЗСУ обговорюють створення нового роду військ

Військові, нардепи та експерти обговорили проєкт концепції створення Кіберсил як окремого роду сил ЗСУ.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на пресслужбу Генштабу.

У зустрічі брали участь представники Сил оборони, члени Комітету Верховної Ради з питань безпеки, оборони та розвідки, а також експерти. Головував начальник Генштабу ЗСУ Анатолій Баргилевич.

Учасники розглянули основні положення проєкту концепції створення Кіберсил, враховуючи досвід впровадження та функціонування цього роду сил у провідних країнах світу.

Також учасники проаналізували досвід застосування ЗСУ та іншими частинами Сил оборони у кіберпросторі під час відсічі повномасштабної російської агресії, а ще визначили основні завдання та функції Кіберсил.

Генштаб зауважує: створення Кіберсил дасть змогу "значно посилити" спроможності українського війська, забезпечить ефективне планування та реалізацію повного спектра завдань у кіберпросторі, який визнаний окремим операційним доменом нарівні із суходолом, морем, повітрям та космосом.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ обговорюють створення нового роду військ 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
24.10.2024 194
Еще колонки: Колонки / Блоги