НОВИНИ ДНЯ: Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислиця  Україну накриють мокрий сніг і морози -5 градусів: синоптикиня назвала дати  Керівник Офісу Президента розповів, коли в Україні проведуть вибори  Трамп не зможе завадити: ЄС готує "всеосяжний" режим санкцій проти Москви  На пляжі знайшли моторошну істоту, схожу на морського динозавра  "Жодних необачних кроків": Шольц відповів, чи отримає Україна ракети Taurus та запрошення до НАТО  Чекайте на прохолоду та мокрий сніг: синоптикиня розповіла про погоду на найближчий тижденьвсі новини дня
25.10.2024 194

“Щось в цій історії нечисто”: чому КНДР, яка ніколи не брала участь в інтервенціях, допомогла Путіну — думка експерта

Північна Корея ніколи не відправляла повноцінні формування воювати за кордон. 

8c75dc96d948edf70e1bb882b757b98e_25.10.24

Північна Корея ніколи не займалася інтервенціями — не відправляла повноцінні формування воювати за кордон, а зараз раптом вирішила допомогти президентові Росії Володимиру Путіну. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в інтерв’ю TSN.ua розповів лектор Унівеситету Корьо з Сеула, фахівець з вивчення Північної Кореї Федір Тертицький.

Він каже, що дуже здивувався цій новині, а причину пояснити важко.

“В тому, що північнокорейські військові зараз є в Росії, я впевнений відсотків на 90. Десять відсотків залишаю на те, що щось у цій історії нечисто. Дивує мене те, що Північна Корея ніколи не займалася інтервенціями, ніколи не відправляла повноцінні формування воювати за кордон — від моменту, як Північна Корея з’явилася на світ”, — розповів Федір Тертицький.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Щось в цій історії нечисто”: чому КНДР, яка ніколи не брала участь в інтервенціях, допомогла Путіну — думка експерта 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
25.10.2024 194
Еще колонки: Колонки / Блоги