НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Україна
26.10.2024 570

Зеленський різко прокоментував саміт БРІКС в Казані

Президент наголосив: злочинець у цій війні не переможе.

7476555bc100428ab84dfce723b7ee96_26.10.24_1

Повз саміт БРІКС, що відбувається в Казані РФ, можуть переміщувати військових з Північної Кореї ближче до фронту в Україні. Примітно, що саме під час цього путінського заходу лунають заклики про нібито "недопущення напруги". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляється на парламентському саміті Кримської платформи.

Зеленський зауважив, що статут ООН - це про справжній мир, а не про те, як нормалізувати війну.

"Зараз, коли деякі лідери держав зібралися на путінському саміті в Казані, і коли фактично повз цей їхній саміт можуть переміщувати військових з Північної Кореї ближче до фронту в Україні під акомпанемент слів про нібито "недопущення напруги", ми все одно знаємо - переможе не злочинець. Не той, хто руйнує. Не той, хто депортує", - заявив президент.

За словами глави держави, у війні переможе той, хто об'єднує народи на основі фундаментальних людських цінностей і Статуту ООН.

Як повідомлялося, лідер Китаю Сі Цзіньпін вкотре висловився про війну Росії в Україні, цинічно назвавши її кризою.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зеленський різко прокоментував саміт БРІКС в Казані 5.00 5 3
Політика / Україна
26.10.2024 570
Еще материалы раздела «Україна»