НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Світ
26.10.2024 276

Лукашенко пригрозив Росії війною: яка причина

Політик зауважив, що світ змінився і вже "не Середньовіччя, коли захопив територію, податки платиш і добре".

b3e71a9de087a2118b2f90d30b23e4f0_26.10.24_1

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у "високих колах" Росії є ті, хто прагне приєднати його державу. Це, як зазначив диктатор, призведе до війни. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Свої заяви Лукашенко зробив у інтерв'ю російським пропагандистам.

Самопроголошений президент Білорусі зазначив, що його державі та Росії слід розвивати співпрацю. Він також прокоментував заяви про "вступ до складу" РФ.

"Ви менші, ми більші, а в нас економіка така, сяка. Ми вам допомагатимемо і далі вступайте до складу Росії". Так запитання ставити не можна. Це неможливо та неможливо реалізувати. Боюся навіть сказати, що це війна", – заявив Лукашенко.

Він сказав, що Білорусь та Росія створюють Союзну держава, що дозволяє сформувати тісніші відносини, ніж навіть в унітарній державі.

"Ми можемо вибудувати такі відносини, які будуть тісніші та міцніші, ніж в унітарній державі. І ніхто ні на кого не ображатиметься", – зазначив білоруський диктатор.

"Це не Середньовіччя, коли захопив територію, податки платиш і добре – світ змінився, інший світ. Тому дурні завдання ставити перед собою не треба, і завжди треба думати про те, що буде потім", – додав Лукашенко.

Нагадаємо, у вересні Лукашенко заявив, що Білорусь не має наміру воювати, але має готуватися до можливої війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко пригрозив Росії війною: яка причина 5.00 5 2
Політика / Світ
26.10.2024 276
Еще материалы раздела «Світ»