НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
26.10.2024 295

Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg

За десять днів до виборів президента США демократка Камала Гарріс та республіканець Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки. Йдеться про сім ключових так званих хитких штатів.

1_9da536ed299b1efac1521678d03fe479_650x410_26.10.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на соцопитування Bloomberg. Про це повідомляють Контракти.UA.

Дані опитування BloombergNews/Morning Consult свідчать, що Гарріс і Трамп йдуть нарівні - з 49% підтримки на кожного у семи штатах (Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсильванія та Вашингтон). Статистична похибка опитування становить 1 відсоток.

Щоб перетягнути перевагу Трамп має намір мобілізувати виборців, які зазвичай не приходять на вибори. Гарріс намагається залучити жінок та "підібрати" поміркованих республіканців, які не є прихильниками Трампа.

Демократка перевищує свого опонента за деякими особистими якостями. Виборці віддають перевагу Гарріс, коли йдеться про розумово здорового, чесного і милосердного кандидата. Ці виборці також частіше вважали Трампа небезпечним

Проте експрезидент теж має сильні сторони, зокрема багато виборців вважає його досвідченим, патріотом та сильним лідером.

Як пише Bloomberg, Трамп має перевагу у найважливішому - економіці. Приблизно 50% американців у ключових штатах більше довіряють йому в економічних питаннях, тоді як Гарріс - 45%.

Вибори у США

Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. Головна битва точиться між двома головними кандидатами - республіканцем Дональдом Трампом та демократкою Камалою Гарріс.

За опитуваннями видання The Wall Street Journal, Трамп з незначною перевагою обігнав Гарріс. Проте у мінливих штатах рейтинги кандидатів залишаються майже на однаковому рівні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
26.10.2024 295
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»