НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Росія
26.10.2024 244

Російські війська готуються зустрічати бійців КНДР: ГУР перехопило розмови

Північнокорейських солдатів під умовною назвою батальйон "К" перекинуть на Курський напрямок.

a6aef604095f1a63b9a526f01c6e94bd_26.10.24

ГУР Міноборони України перехопило розмови російських військових, які обговорюють підготовку до приймання та розподілу північнокорейських військових на Курському напрямку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Аудіозапис військова розвідка опублікувала в Мережі.

Головне управління розвідки перехопило розмови російських бійців з 810-ї окремої бригади морської піхоти 18-ї армії, яка воює на Курському напрямку.

На записах окупанти обговорюють підготовку до приймання та розподілу бійців з КНДР (умовна назва – батальйон "К") на Курському напрямку.

Як з’ясували в ГУР, для організації взаємодії росіяни планують закріпити одного перекладача та трьох своїх бійців за кожними 30 північнокорейськими військовими. Водночас загарбники мають сумніви щодо можливості забезпечити солдатів з КНДР російським командним складом.

За даними розвідки, кількість перекинутих до Росії північнокорейських військових зараз становить близько 12 тис. осіб. Серед них є 500 офіцерів, зокрема три генерали.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що перші війська з КНДР почнуть брати участь у бойових діях вже 27-28 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські війська готуються зустрічати бійців КНДР: ГУР перехопило розмови 5.00 5 2
Політика / Росія
26.10.2024 244
Еще материалы раздела «Росія»