НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Світ
27.10.2024 7767

Ердоган після зустрічі з Путіним на БРІКС зробив заяву про припинення вогню в Україні

Президенти торкнулися теми обміну полоненими.

96c07caec6f7f3f16d249d5187117eb1_27.10.24_1

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час саміту БРІКС у російській Казані зустрівся з диктатором РФ Володимиром Путіним. Зокрема, вони поговорили про Україну. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це турецький президент заявив журналістами, пишуть росЗМІ.

Зі слів Ердогана, він помітив на переговорах у Казані прагнення кремлівського "фюрера" Володимира Путіна до припинення вогню в Україні.

"Ми переконалися, що Путін також прагне стійкого припинення вогню", - висловився турецький президент.

Окрім того, він заявив, що обговорював з Путіним обмін полоненими між Москвою та Києвом. Ердоган зауважив, що "Анкара продовжить дипломатичні зусилля".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський різко прокоментував саміт БРІКС в Казані. Він наголосив, що саме під час цього путінського заходу лунають заклики про нібито "недопущення напруги".

Оценка материала:

5.00 / 3
Ердоган після зустрічі з Путіним на БРІКС зробив заяву про припинення вогню в Україні 5.00 5 3
Політика / Світ
27.10.2024 7767
Еще материалы раздела «Світ»