НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
27.10.2024 168

Після скандалів у МСЕК Кабмін затвердив план протидії порушенням

Денис Шмигаль анонсував, що три наступні місяці триватимуть перевірки рішень, які ухвалювали МСЕК.

86c8d76edd64eab27646d40976aff874_27.10.24_1

На виконання рішень РНБО та президента Кабінет міністрів затвердив план щодо протидії корупційним та іншим правопорушенням серед МСЕК. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Так, очільник уряду заявив, що медико-соціальні експертні комісії в нинішньому вигляді будуть ліквідовані вже 2024 року.

"Створюється група для перегляду рішень, які ухвалювали МСЕК. Три наступні місяці триватимуть перевірки", – анонсував Шмигаль.

За його словами, в листопаді Міністерство охорони здоров’я та Мінцифри представлять рішення щодо цифровізації проходження всіх етапів МСЕК.

Пенсійний фонд разом з ДБР, поліцією та СБУ повинні провести швидкий аудит усіх пенсійних виплат щодо інвалідності прокурорам та іншим посадовцям держорганів.

Окрім того, МОЗ ы Мінсоцполітики мають невідкладно подати до уряду законопроєкти щодо комплексної реформи МСЕК.

"В цьому плані дуже чітко прописані строки і відповідальні за його виконання. Це питання має бути серед пріоритетних для всіх міністерств та особисто міністрів. За результатами виконання рішень президента та РНБО будуть відповідні висновки", – резюмував прем’єр.

Нагадаємо, як заявив очільник МОЗ Віктор Ляшко, робиться все, "щоб на 1 січня 2025 року МСЕК як окремі юридичні особи призупинили своє функціонування".

Оценка материала:

5.00 / 2
Після скандалів у МСЕК Кабмін затвердив план протидії порушенням 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
27.10.2024 168
Еще колонки: Колонки / Блоги