НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Україна
27.10.2024 307

Чи може бути українська перемога без звільнення Криму – думка Сенцова

На думку Сенцова, остаточна перемога України – це звільнення всіх окувованих територій. Проте цей процес може тривати дуже довго.

53eb353a1b611adf88defdd03c2263fa_27.10.24_1

Російсько-українська війна розпочалася з окупації Криму і ця війна закінчиться тільки з деокупацією Криму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив український режисер, ексбранець Кремля і командир штурмової роти в 47-й бригаді Олег Сенцов у розмові з ведучою ТСН Марічкою Падалко.

Сенцова запитали, чи можна буде вважати перемогою України, якщо війна закінчиться без звільнення Криму.

"Ні. Ця війна почалася з окупації Криму і ця війна закінчиться тільки з деокупацією Криму. Тому коли я кажу, що війна може тривати 10 років – то я маю на увазі і деокупацію Криму. Коли ми зможемо сказати: "все, війна закінчилася. Ми звільнили всі наші території. Ми контролюємо всі наші кордони 1991 року. Росія визнала чи не визнала, але де-факто програла". Оце є перемога. Але це може бути дуже довгий (процес – Ред.)", – каже кримчанин Сенцов.

На його думку, самі військові дії можуть закінчитися раніше, але це не буде нашою перемогою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи може бути українська перемога без звільнення Криму – думка Сенцова 5.00 5 2
Політика / Україна
27.10.2024 307
Еще материалы раздела «Україна»