НОВИНИ ДНЯ: Яка буде погода на наступних вихідних: прогноз  "Блокпости, раптові перевірки ТЦК": експерти назвали сценарії найближчої мобілізації  Запечена картопля з гарбузовою начинкою: рецепт смачної страви  Якою буде погода в листопаді: прогноз на місяць  США поставлять Тайваню зброю на два мільярди доларів та систему, випробувану в Україні  Українські військові назвали втрати РФ з початку операції у Курській області  В Україні змінились кліматичні норми: синоптикиня розповіла, чи буде ще "бабине літо"всі новини дня
Політика
Європа
28.10.2024 4953

Шольц прокоментував перекидання військ КНДР до України

Він заявив про серйозність ситуації.

41fc9dc26655f66dba3d1f314222801b_28.10.24_1

Прибуття військовослужбовців КНДР до Росії та їхня можлива участь у війні проти України призводять до ескалації конфлікту. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це під час візиту до Індії заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, інформує Le Monde.

Він зазначив, що ситуація серйозна, оскільки присутність іноземних військових на території Російської Федерації демонструє "зростаюче занепокоєння" кремлівського правителя Путіна.

"Питання про перекидання північнокорейських солдатів до Росії та їх можливе розгортання в Україні викликає велике занепокоєння. Це серйозно, і це те, що викликає подальшу ескалацію в нинішній ситуації", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що КНДР готує нову партію військових для РФ.

Крім того, ми раніше інформували, що російські війська готуються зустрічати бійців КНДР.

Оценка материала:

4.50 / 4
Шольц прокоментував перекидання військ КНДР до України 4.50 5 4
Політика / Європа
28.10.2024 4953
Еще материалы раздела «Європа»