НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Світ
27.10.2024 215

У Грузії сформують уряд попри заперечення опозиції, - прем'єр

Перше засідання парламенту Грузії пройде у звичайному режимі й уряд буде затверджено. Це зроблять, попри відмову опозиції визнавати результати виборів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прем'єр-міністра Грузії Іраклія Кобахідзе, якого цитує "Ехо Кавказу". Про це повідомляють Контракти.UA.

"За всі ці роки вони жодного разу не змогли ухвалити результати виборів, гідно ухвалити свою поразку. Вони зазнали поразки вдев'яте. Будь-яка спроба оскаржити конституційний устрій неприйнятна", - сказав Кобахідзе.

Він також звинуватив опозицію у тому, що та виступила проти конституційного ладу країни.

"Слід ще раз наголосити, що й у цьому випадку низка неурядових організацій разом із політичними, радикальними партіями виступила проти конституційного ладу цієї країни втретє за 4 роки. Але це слабка спроба", - заявив прем'єр.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі анонсувала звернення на вечір 27 жовтня. Ймовірно, вона прокоментує результати парламентських виборів.

Варто додати, що Зурабішвілі підтримала опозиційну коаліцію та розкритикувала "Грузинську мрію".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Грузії сформують уряд попри заперечення опозиції, - прем'єр 5.00 5 2
Політика / Світ
27.10.2024 215
Еще материалы раздела «Світ»