НОВИНИ ДНЯ: "Теорія божевільного" або чому Путін не напав на Україну за часів президентства Трампа – NYT  Вчені виявили новий вид гігантських динозаврів: чим вони особливі  Допомагає Путіну та критикує Україну. Чим відомий прем'єр Угорщини Віктор Орбан  Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру  На острові Крит археологи розкопали священні ворота Арханеського палацу  Німецький гігант Rheinmetall назвав свою найуспішнішу техніку в Україні  Путін підставив Сі Цзіньпіна: експерт пояснив, чим може обернутися співпраця РФ з КНДРвсі новини дня
Політика
Світ
28.10.2024 155

Ердоган зробив пропозицію Путіну щодо Чорного моря

Турецький президент запропонував відновити роботу "зернового коридору".

ecc6a5d9f4e61cadef64a80ce6954902_28.10.24_1

Під час саміту БРІКС у російському місті Казані президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запропонував президенту РФ Володимиру Путіну відновити контакти щодо чорноморського судноплавства. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву господаря Кремля на державному російському телебаченні.

За словами Путіна, він вислухав пропозиції Ердогана, пов'язані із судноплавством у Чорному морі", але не мав часу прочитати матеріали.

“Подивимося. Ми ніколи не відмовлялися від цього", - цинічно заявив президент держави-агресорки.

Турецький президент підтвердив, що обговорював із Путіним "зерновий коридор", а також можливий обмін полоненими.

"Наше бажання полягає в тому, щоб почати мирні переговори між двома країнами якомога швидше і досягти вигідного результату", - сказав Ердоган.

Нагадаємо, Туреччина прагне якомога скорішого завершення війни в Україні з дотриманням "легітимних і законних інтересів" українського народу та "збалансованим результатом".

Оценка материала:

5.00 / 2
Ердоган зробив пропозицію Путіну щодо Чорного моря 5.00 5 2
Політика / Світ
28.10.2024 155
Еще материалы раздела «Світ»