НОВИНИ ДНЯ: Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру  На острові Крит археологи розкопали священні ворота Арханеського палацу  Німецький гігант Rheinmetall назвав свою найуспішнішу техніку в Україні  Путін підставив Сі Цзіньпіна: експерт пояснив, чим може обернутися співпраця РФ з КНДР  Вʼялені томати: рецепт смачної закуски  Білорусь припинила будувати військове містечко біля України: супутникові знімки  Яка буде погода на наступних вихідних: прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2024 132

У МВФ оцінили результати України у боротьбі з корупцією

Для подолання корупції Україні потрібні потужна підтримка населення та рішення уряду.

Свою оцінку щодо боротьби з корупцією в Україні озвучив директор Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Альфред Кеммер в інтерв'ю Радіо Свобода, повідомляють Контракти.

Відповідаючи на питання щодо подолання корупції, Кеммер зазначив, що з кожним переглядом програми МВФ для України йде просування в питанні стандартів управління.

«Деякі з цих реформ справді складні. Одні — технічно, інші — політично. Але зрештою важливо — чи принесе це дивіденди? Чи зменшиться корупція? Чи покращиться управління?», — задався питаннями Кеммер.

За його словами, для цього, зокрема, необхідна підтримка населення. А українці, наголосив Кеммер чітко заявляють, що хочуть подолати корупцію.

«Також треба, щоб уряд зробив необхідні кроки. Прогрес є, хоча, поза сумнівом, кожен крок складний. Але поки народ України каже: так, ми цього хочемо і вимагатиме цього, це залишиться найважливішим рушієм реформ в цій сфері», — наголосив представник МВФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
У МВФ оцінили результати України у боротьбі з корупцією 5.00 5 2
Політика / Україна
28.10.2024 132
Еще материалы раздела «Україна»