НОВИНИ ДНЯ: Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру  На острові Крит археологи розкопали священні ворота Арханеського палацу  Німецький гігант Rheinmetall назвав свою найуспішнішу техніку в Україні  Путін підставив Сі Цзіньпіна: експерт пояснив, чим може обернутися співпраця РФ з КНДР  Вʼялені томати: рецепт смачної закуски  Білорусь припинила будувати військове містечко біля України: супутникові знімки  Яка буде погода на наступних вихідних: прогнозвсі новини дня
28.10.2024 203

У Львові та області дозволили таксі за комендантської години

Онлайн-сервіси таксі Uklon та Bolt відновлюють роботу під час комендантської години у Львові та Львівській області.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на CEO Uklon Сергій Гришков.

"Uklon надає можливість виклику авто під час комендантської години у Львові та області. Радий офіційно повідомити про запуск пілотного проєкту роботи сервісу у комендантську годину у Львові та області за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради", - написав він.

Сервіс у Львові буде доступний з 00:00 до 05:00.

Виконувати поїздки матимуть змогу водії-партнери, які матимуть необхідні дозволи від місцевої влади.

Також у Львові під час комендантської години працюватиме онлайн-сервіс Bolt. Про це повідомив керівник апарату Львівської ОДА Тарас Грень.

Він зазначив, що для пересування Львовом уночі необхідна перепустка, яку можна отримати в комендатурі. Така перепустка, а також оновлені військово-облікові документи повинні мати всі водії сервісів, які працюватимуть у нічний час.

Що стосується пасажирів, то перепустка від них не буде потрібна, адже переважно таксі в комендантську годину користуються ті, хто їде або з залізничного вокзалу і пересуватиметься містом у разі крайньої необхідності.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Львові та області дозволили таксі за комендантської години 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
28.10.2024 203
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»