НОВИНИ ДНЯ: Ці китайські знаки Зодіаку ось-ось зірвуть куш і озолотяться: хто вони  Мирна угода не зупинить РФ: у Фінляндії сказали, куди Москва перекине війська  На які компроміси Україна може піти на переговорах з Росією: результати опитування  Китай прагне лідерства на ринку золота, придбавши бразильські родовища  Комуналка в Україні дорожчає: за що платять українці 2025 року і що найбільше б’є по гаманцю  В Україні кардинально зміниться погода: прогноз на 15 грудня  Зеленський прокоментував можливі вибори в Україні: що сказаввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.03.2025 442

Тефтелі розвалюються під час смаження: запам'ятайте три прості хитрощі – і результат буде ідеальним

Не кожному вдається приготувати тефтелі, щоб вони були соковитими й апетитними. Проте є простий спосіб це виправити!

e72735c677af6a4d84afade439d3c1d4_07.03.25

Майстри кулінарії розкрили три секрети, які зроблять тефтелі досконалими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Якість тефтелів багато в чому залежить від вибору м’яса та способу його подрібнення. Щоб фарш мав ідеальну текстуру, рекомендується двічі пропускати його через м’ясорубку з дрібною решіткою.

Яйця не є обов’язковим інгредієнтом, але вони допомагають зробити масу щільнішою й еластичнішою – використовувати їх чи ні, вирішувати вам. Якщо додаєте рис, використовуйте його сирим, а не відвареним. Для панірування чудово підійдуть борошно або крохмаль.

Щоб фарш став ніжнішим і пухкішим, додайте до нього трохи холодної води – це допоможе білкам набухнути. Оптимальна кількість – приблизно 50–70 грамів рідини на 1 кілограм м’ясної маси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тефтелі розвалюються під час смаження: запам'ятайте три прості хитрощі – і результат буде ідеальним 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.03.2025 442
Еще материалы раздела «Суспільство»