Життя та Стиль
Суспільство
Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви
Приготуйте соковиті, з апетитною рум'яною скоринкою котлети з капусти, без м'яса та яєць.

Вам знадобляться звичайні бюджетні продукти: капуста, манна крупа, часник, зелень та приправи. Подавайте капустяні котлети зі сметаною або з улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 700 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубчики
манна крупа - 6 ст. л.
зелень кропу - 50 г
паприка мелена - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
панірувальні сухарі
олія
- Капусту очистіть, розріжте кілька частин. Відваріть у підсоленій воді, від моменту закипання 8-10 хвилин, і відкиньте на друшляк. Подрібніть у блендері та відіжміть зайву рідину.
- Цибулю та часник очистіть. Цибулю натріть на дрібну тертку, часник видавіть через прес.
- Зелень промийте і подрібніть.
- Капусту викладіть у миску, додайте цибулю, часник, кріп, паприку, чорний мелений перець, сіль, манну крупу і перемішайте.
- Сформуйте з цієї маси котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні до золотистої скоринки.
Поради:
- Котлети можна смажити без панірувальних сухарів.