НОВИНИ ДНЯ: Погода 12 грудня буде вітряною: насувається похолодання  Генсек НАТО назвав наступну ціль Росії  "Новий план Трампа" виявився зовсім не новим: чому це тривожний сигнал для України  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 12 грудня  12 грудня в Україні вітряно: синоптик попередила, де будуть дощі й навіть мокрий сніг  Ідеальний момент усе виправити: 4 знаки зодіаку отримають потужний знак від Всесвіту 11 грудня  Путін перебільшує стійкість російської економікивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.03.2025 484

Пісні котлети з сочевиці: як приготувати

Котлетки вийдуть надзвичайно соковитими.

4bf669c9ded9bc9e1f282ea7fe6019d1_21.03.25

Ми звикли, що котлети - це перш за все м'ясо. Втім, надзвичайно смачну страву можна приготувати лише з рослинних продуктів та навіть без додавання яєць. Попри це страва вийде соковитою та ніжною. Про це повідомляють Контракти.UA.

ТСН.ua підготував рецепт котлет з сочевиці від переможниці "Мастер Шеф" Аліни Бурик.

Інгредієнти

  • 250 г червоної сочевиці
  • 1 цибуля
  • 3 зубчики часнику
  • 1 морква
  • 1 невеликий кабачок
  • сіль, перець, копчена паприка, сухі трави, імбир
  • олія для смаження

Приготування

1. Червону сочевицю добре промиваємо та заливаємо холодною водою щонайменше на 30 хв. Зливаємо воду. У блендері збиваємо сочевицю, часник та нарізану кубиком цибулю.

2. На терці натираємо моркву та кабачок. Після цього їх можна також додати до блендера та перебити. Втім, моркву та кабачок також можна залишити натертою - для текстурності.

3. Усі інгредієнти кладемо до миски. Додаємо сіль та спеції за смаком.

4. Формуємо котлетки та смажимо на розігрітій сковорідці на олії з двох сторін на низькому вогні до золотого кольору.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пісні котлети з сочевиці: як приготувати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.03.2025 484
Еще материалы раздела «Суспільство»