Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати гнізда з макаронів із фаршем на сковороді
Якщо ви любите макарони з м'ясом, то обов'язково приготуйте цю ніжну, оригінальну страву із чудовим смаком та ароматом.

М'ясні кульки та гарнір готуються на сковороді з овочами, томатною пастою, сметаною, сиром та ідеально зберігають свою форму. Дітям таке приготування макаронів точно сподобається. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- гнізда з макаронів - 300 г;
- сир твердий – 100 г;
- фарш свинячий – 300 г;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія;
- зелень (кріп, петрушка);
Для соусу:
- цибуля ріпчаста - 2 шт.;
- морква – 2 шт.;
- вода – 500 г;
- сметана – 100 г;
- томатна паста – 2 ст. л;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Приготування:
- Сир натріть на велику тертку.
- Зелень дрібно подрібніть.
- Цибулю та часник очистьте, цибулю дрібно наріжте на кубики, часник видавіть через прес.
- Викладіть у фарш, поперчіть, посоліть і добре перемішайте. З фаршу сформуйте кульки невеликого розміру та викладіть на макарони.
- Для соусу цибулю наріжте на середні кубики, моркву натріть на тертку.
- У сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю дві хвилини, потім викладіть моркву і обсмажте ще 5-7 хвилин до м'якості.
- Додайте томатну пасту, сметану, чорний мелений перець, сіль, перемішайте, обсмажте дві хвилини, влийте гарячу воду і ще раз перемішайте.
- Викладіть фаршировані гнізда на соус доведіть до кипіння, закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 25 хвилин, потім посипте макаронні гнізда тертим сиром і тушкуйте ще п'ять хвилин.
- Готову страву посипте подрібненою зеленню.
Поради:
- Доливайте стільки окропу, щоб м'ясні гнізда були вгорі вкриті рідиною.
- Фарш використовуйте будь-який.