НОВИНИ ДНЯ: Китай представив гіперзвукову ракету за ціною "Шахеда", яка б'є на 1300 км  Половина європейців вірять у війну з РФ, ще стільки ж вважає Трампа ворогом ЄС  Наказ дав особисто Путін: Британія ввела нові санкції проти РФ через замах з "Новічком"  Гороскоп на 5 грудня для всіх знаків зодіаку: ви магнітом притягнете гроші і успіх  Чи будуть в України гроші для підвищення зарплат і пенсій: економіст пояснив ситуацію  Синоптики попереджають про небезпечні погодні сюрпризи: якою буде зима в Україні  "Цього не уникнути": міністр відповів, коли можуть запровадити ПДВ для ФОПіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.06.2025 337

Смачнішого ви ще не їли: тістечко "Персик" зі згущеним молоком — гості будуть у захваті

Це тістечко родом з дитинства. Відчуйте знову його неймовірний аромат і смак.

eb5a0ef32cfc2834aa7a9fa26816b4d3_14.06.25_1

На сайті “Моє домашнє натхнення” виклали рецепт тістечка “Персик”, яке готується зі згущеного молока й горішків. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйця - 2 шт.

Сметана - 60 г

Цукор - 100 г

вершкове масло - 100 г

борошно - 350 г

розпушувач - 1 ч. ложка

варене згущене молоко - 380 г

вершкове масло (для крему) - 100 г

подрібнені волоські горіхи - 100 г

сік буряка з водою - 1 шт.

сік моркви - 2 шт.

цукор

для обкачування

Процес приготування:

  1. Спершу збийте яйця з цукром до пишної, світлої піни. Додайте розм’якшене вершкове масло та сметану — ретельно перемішайте до однорідності.
  2. Окремо просійте борошно разом із розпушувачем і поступово введіть його в рідку суміш, замішуючи м’яке, пластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку або пакет і залиште охолоджуватися в холодильнику на 30–40 хвилин.
  3. Охолоджене тісто поділіть на 24 рівні частини, сформуйте з них кульки, злегка приплесніть і викладіть на деко, застелене пергаментом.
  4. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці протягом 12–15 хвилин. Стежте, щоб верх залишався світлим, а дно злегка підрум’янилося.
  5. Після охолодження акуратно виріжте серединки з кожної половинки тістечка, залишаючи краї неушкодженими.
  6. Для приготування начинки збийте вершкове масло до білого кольору, потім додайте варене згущене молоко, подрібнені волоські горіхи та крихти з вирізаних серединок — усе ретельно перемішайте.
  7. Наповніть кремом кожну половинку, поєднуючи їх парами відповідно до форми, щоб утворилися “персики”.
  8. Після цього одну половинку кожного тістечка занурте в буряковий сік, іншу — в морквяний. Злегка обсушіть на решітці й обкачайте в цукрі.
  9. Готові “персики” охолодіть у холодильнику протягом кількох годин, аби вони настоялися і стали ще смачнішими.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Смачнішого ви ще не їли: тістечко "Персик" зі згущеним молоком — гості будуть у захваті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.06.2025 337
Еще материалы раздела «Суспільство»