<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.12.2012 10:40 5581

Опозиція вже знайшла в своїх рядах двох «тушок» (оновлено)

Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від об’єднаної опозиції «Батьківщина», мають скласти мандати за порушення присяги.

Відповідне рішення прийняла фракція «Батьківщини», повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«Табалови не увійшли до складу фракції «Батьківщина» через порушення присяги кандидата у народні депутати, підписаної ними 5 серпня цього року», - вказано в повідомленні.

В партії нагадали, що згідно з присягою, кожен кандидат у народні депутати від «Батьківщини» «перед Господом Богом та народом України публічно присягнув дотримуватися перелічених зобов’язань».

«Зокрема, в тексті йшлося про те, що в разі принципової зміни політичної позиції врозріз із позицією «Батьківщини» обраний депутат «вважає справою честі та зобов’язується скласти повноваження народного депутата України», - уточнюється в повідомленні.

На підставі невходження Табалових до складу фракції «Батьківщина» та на підставі підписаної ними присяги фракція одноголосно ухвалила рішення вимагати від них скласти мандати народних депутатів.

На першому засіданні нового скликання Верховної Ради представники фракції «Батьківщина» виштовхали з зали засідання депутатів Табалових, які не написали заяви на вступ до фракції.

Табалових так і не пропустили до сесійної зали. Опозиціонери блокували усі двері, в які вони намагалися зайти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Опозиція вже знайшла в своїх рядах двох «тушок» (оновлено) 5.00 5 2
Політика / Україна
12.12.2012 10:40 5581
Еще материалы раздела «Україна»