<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2012 1504

Призначення Кожари на МЗС означає замороження відносин з Заходом

Призначення на посаду міністра закордонних справ Леоніда Кожари свідчить про замороження відносин України із Заходом.

Про це заявив керівник соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

«Дуже погано, що пішов Грищенко. Якою б негативною не була критика в його сторону, це все таки дуже кадровий і досвідчений дипломат. Тій людині, яка прийшла на його місце, потрібно декілька років вчитися, перш ніж він зможе на щось впливати», – зазначив експерт.

«Призначення Кожари означає, що Захід не може розраховувати на українську зовнішньоекономічну службу у переговорах з Януковичем. Призначення антизахідника свідчить про замороження відносин із Заходом», – додав він, передає «Тиждень».

Нагадаємо, Віктор Янукович звільнив з посади міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, призначивши його віце-прем'єр-міністром. А його посаду в МЗС зайняв Леонід Кожара.

Оценка материала:

5.00 / 2
Призначення Кожари на МЗС означає замороження відносин з Заходом 5.00 5 2
Політика / Україна
24.12.2012 1504
Еще материалы раздела «Україна»