<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2012 2622

Королевська не хоче ставати у позу страуса

Новопризначений міністр соціальної політики Наталія Королевська вважає, що наразі потрібно відкинули власні амбіції і працювати.

Про це вона написала на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Я розумію, що в умовах економічної кризи прийняти пропозицію і очолити Міністерство соціальної політики - це фактично розділити відповідальність за добробут мільйонів українців. Але я ніколи не шукала легких шляхів. «Моя хата скраю, нічого не знаю» – не моє життєве кредо», - зазначила вона.

«Потрібно бути чесними і з собою, і з людьми. У мене і у партії, яку я очолюю, було два шляхи. Перший - продовжити критикувати уряд і владу, сховати голову в пісок від тих проблем, з якими сьогодні зіштовхнулись країна і люди. Другий - відкинути власні амбіції, взяти на себе відповідальність і почати діяти», - додала політик.

Як відомо, у понеділок президент Віктор Янукович призначив Королевську міністром соціальної політики.

Під час передвиборчої кампанії вона вимагала імпічменту Януковичу та критикувала діяльність уряду Азарова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Королевська не хоче ставати у позу страуса 5.00 5 2
Політика / Україна
24.12.2012 2622
Еще материалы раздела «Україна»