<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
03.01.2013 15:04 892

Грищенку доручили жорстко контролювати швидку допомогу

Прем’єр Микола Азаров доручив віце-прем’єру Костянтину Грищенку контролювати ситуацію з медичною допомогою в Україні та виконання закону про екстрену медицину.

«В окремих регіонах залишаються невирішеними питання технічного забезпечення оперативно-диспетчерських служб центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Тому що Держінвестпроект у 2012 році не зміг виконати всі завдання Національного проекту «Вчасна допомога». А органи місцевого самоврядування зволікають з організацією та реєстрацією центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», - сказав Азаров на засіданні уряду.

«Я попереджаю керівників відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади, що за таке нехтування життєво важливою справою певні керівники понесуть відповідальність. А виправити ситуацію потрібно буквально за місяць. Доручаю віце-прем’єру Костянтину Грищенку жорстко контролювати цю ситуацію», - додав Азаров.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Грищенку доручили жорстко контролювати швидку допомогу 5.00 5 1
Політика / Україна
03.01.2013 15:04 892
Еще материалы раздела «Україна»