<
НОВИНИ ДНЯ: Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
16.01.2013 832

Яценюк та Герман відмовились від частки пільг

14 січня вийшло розпорядження голови парламенту Володимира Рибака, яким усім головам фракцій встановлюється щомісячна премія у розмірі 88% від зарплати.

«14 січня вийшло розпорядження голови парламенту № 302, яким Яценюку як голові фракції встановлювалася щомісячна премія у розмірі 88% з 12 грудня 2012 року», - йдеться в повідомленні прес-служби «Фронту змін».

Але Яценюк відмовився від цієї пільги. Він звернувся до голови Верховної Ради з листом, в якому вимагає в найкоротші терміни визнати таким, що втратив силу це розпорядження і дати доручення відповідному структурному підрозділу апарату парламенту не нараховувати вищезгадану премію у зв'язку з його відмовою від неї.

Одночасно з Яценюком відмовивалася від низки пільг й народний депутат України Ганна Герман (фракція Партії регіонів).

Як повідомляє прес-служба Герман, до переліку цих пільг входить виплата матеріальної допомоги на оздоровлення у розмірі подвійної місячної зарплати, безкоштовні путівки, компенсація витрат на створення належних житлових умов.

«Герман сьогодні подала таку заяву голові Верховної Ради України Рибаку, пояснюючи свій вчинок тим, що в час, коли основній масі людей живеться дуже важко, користуватися депутатськими пільгами вона не може», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яценюк та Герман відмовились від частки пільг 5.00 5 2
Політика / Україна
16.01.2013 832
Еще материалы раздела «Україна»