<
НОВИНИ ДНЯ: ТЦК в Україні: яких змін очікувати в мобілізації від 18 травня, що робити "обмежено придатним" – деталі  Як приготувати пухкі пундики  Дурень чи розумник: вчені відповіли, чи був гігантський тиранозавр кмітливим, як гадали раніше  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — оглядвсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2013 20:30 1273

Королевська полегшила життя опікунам та роботодавцям

Кабінет Міністрів розглянув і схвалив два законопроекти з пакету соціальних документів, підготовлених Міністерством соціальної політики.

Кабінет Міністрів почав розгляд пакету з 25 документів у сфері соціального захисту, підготовлених Міністерством соціальної політики... Сьогодні на засіданні уряду було розглянуто й ухвалено проекти перших двох законодавчих ініціатив з цього пакету, які стосуються внесення змін до Податкового кодексу.

Як зазначила міністр соцполітики Наталія Королевська, одне з цих рішень стосується звільнення опікунів та піклувальників дітей-сиріт від сплати податку на нерухомість, другим планується дозволити роботодавцям включати видатки на неформальне професійне навчання працівників за робітничими професіями до валових витрат.

За словами міністра, пакет документів спрямований на соціальний захист більш як 20 млн українців. На забезпечення цих рішень відомство пропонує спрямувати понад 4 млрд грн з коштів державного бюджету та фондів соціального страхування.

Королевська висловила сподівання, що решту проектів буде розглянуто найближчим часом, і закликала нардепів відновити роботу парламенту для їх прийняття на законодавчому рівні. «Я дякую колегам з уряду, які підтримали пропозиції міністерства. Кожне прийняте рішення - це крок у напрямку побудови більш справедливого суспільства і вищої якості життя людей в Україні. Сподіваємось, що необхідність ухвалити такі соціально важливі рішення консолідує політичні сили та поновить роботу парламенту», - сказала вона.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Королевська полегшила життя опікунам та роботодавцям 5.00 5 1
Політика / Україна
20.02.2013 20:30 1273
Еще материалы раздела «Україна»