<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.02.2013 20:00 1027

Наглядати за Гостиним двором буде Лубківський

Керівництво ПАТ «Укрреставрація» запропонувало Маркіяну Лубківському очолити Наглядову раду підприємства з метою деполітизації подій навколо Гостиного двору та врятування культурно-історичної пам’ятки.

Про це йдеться у заяві «Укрреставрації».

«Сьогодні ПАТ “Укрреставрація”, як і власне Гостиний двір, стали заручником передвиборчих баталій… За цих умов керівництво ПАТ «Укрреставрація» не бачить іншого виходу, як звернутись до осіб, чий професійний досвід та морально-вольові якості дозволять ефективно організувати діалог сторін та співпрацю з громадськістю, із запрошенням увійти до складу Наглядової ради ПАТ «Укрреставрація»… Однією з найкращих кандидатур на посаду очільника Наглядової ради є… Маркіян Лубківський», – зазначили в прес-службі підприємства.

У ПАТ додали, що направили Лубківському листа, на який він відповів попередньою згодою.

Директор «Укрреставрації» Дмитро Ярич відзначив, що на сьогодні ситуація з Гостиним двором вийшла за межі господарських спорів та питань функціонального призначення і перейшла в площину політичних конфліктів.

«Якщо найближчим часом не розпочати відновлювальні роботи, будівля Гостинного двору може просто зруйнуватись», – додали на підприємстві, передає «Укрінформ».

Історію протистояння у Гостиному дворі читайте тут.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Наглядати за Гостиним двором буде Лубківський 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
24.02.2013 20:00 1027
Еще материалы раздела «Столиця»