<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватимевсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2013 16:40 3336

Виникли проблеми ще у одного кримського мера

Управління по боротьбі з організованою злочинністю Криму провело досудові оперативні дії в будівлі Коктебельської селищної ради.

Про це пишуть «Кafanews» з посиланням на прес-службу УБОЗ Криму.

«Усе проводилося за дорученням антикорупційного відділу прокуратури Криму, куди й радимо звернутися за коментарями», - відзначили в прес-службі.

Разом з тим, як повідомили в прес-службі прокуратури Криму, обшуки у селищного голови Коктебеля Олексія Булиги дійсно проводилися. Його підозрюють у службовій недбалості.

«Проводилися слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом порушень при виділенні комунального майна в оренду.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 367 (службова недбалість). Слідство проводить слідчий відділ головкому міліції», - уточнила прес-секретар прокуратури Криму Наталя Бояркіна.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Виникли проблеми ще у одного кримського мера 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2013 16:40 3336
Еще материалы раздела «Україна»