<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцямвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
25.03.2013 18:47 1642

В Києві починається примусова евакуація автомобілів

Розчищати вулиці у Києві від автомобілів у заметах будуть за допомогою евакуаторів, але за чий рахунок, поки що невідомо.

Про це сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, заступник керівника Оперативного штабу, що здійснює координацію дій центральних та місцевих органів виконавчої влади з подолання наслідків стихії Геннадій Темник.

«Урядом прийнято рішення задіяти евакуатори для прибирання (автомобілів з вулиць), що значно покращить ефективність використання спецтехніки і прискорить розчищення вулиць від снігу», - сказав міністр, зазначивши, що це рішення прийнято під час засідання Оперативного штабу.

Він зазначив, що питання оплати послуг евакуатора у таких ситуаціях опрацьовується додатково органами місцевого самоврядування.

«Це необхідний захід у надзвичайній ситуації, щоб за 2-3 дні навести порядок у столиці», - переконаний міністр, якого цитує Укрінформ.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві починається примусова евакуація автомобілів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
25.03.2013 18:47 1642
Еще материалы раздела «Столиця»