НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2013 3220

«Свобода» погоджується з єдиною кандидатурою Яценюка на президентські вибори

ВО «Свобода» не образилась на заяву екс-прем’єрки Юлії Тимошенко про те, що єдиним кандидатом на президентські вибори має бути Арсеній Яценюк.

Про це в інтерв’ю Контрактам розповів віце-спікер парламенту, «свободівець» Руслан Кошулинський.

«Ми ж розуміємо, у якому інформаційному просторі перебуває Тимошенко. Як зараз маніпулюють інформаційними потоками. А що як Янукович взагалі у другий тур не вийде, враховуючи те, куди котиться держава? А що як спільного кандидата просто знімуть з виборів? Ми сьогодні говоримо про стратегічне завдання – підійти спільним фронтом. А там вже між собою розберемося», - впевнений Кошулинський.

Головне, на думку політика, щоб опозиційні сили були єдині в другому турі

«Не потрібно припускати – потрібно просто робити своє. Моя улюблена казка – про Котигорошка. Якби Котигорошко тільки припускав, здолає він змія, чи не здолає… Натомість він добре підготувався, взяв булаву, тричі підкинув, двічі вона зламалася об коліна, на третій раз все було добре. Він підготувався, взяв якісну зброю, прийшов до Змія і здолав. Отак і «Свобода»: приходить і робить свою справу», - сказав віце-спікер.

Повністью інтерв’ю з Русланом Кошулинським читайте тут

Оценка материала:

3.67 / 3
«Свобода» погоджується з єдиною кандидатурою Яценюка на президентські вибори 3.67 5 3
Політика / Україна
27.03.2013 3220
Еще материалы раздела «Україна»