<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2013 17:00 26760

Азаров розповів про золотий унітаз Януковича

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що в Україні існує чимало засобів масової інформації, які відкрито критикують президента Віктора Януковича, і це – свідчення демократії.

 

Про це він заявив в інтерв'ю німецькому виданню Badische Zeitung.

Зокрема, Азаров вважає, що угода про асоціацію між Україною і ЄС буде підписана не пізніше саміту «Східного партнерства» у листопаді цього року.

На уточнення журналіста, що ЄС критикує українське керівництво через дефіцит демократії в країні, а тому підписання угоди затримується, Азаров заявив:
«Досі угода не підписана тому, що це тривала технічна процедура. Тільки в тому випадку, якщо ми не укладемо договір до осені, можна говорити про затримку».

Водночас щодо критики України за дефіцит демократії прем'єр заявив:

«Вона (критика. - Ред.) ґрунтується на неправдивій інформації. Що ж мається на увазі під «дефіцитом демократії»? В опозиції в нашій країні є абсолютна свобода дій. Є чимало засобів масової інформації, які відкрито критикують президента Віктора Януковича. Ніхто не перешкоджає їм у тому, навіть якщо твердження, які вони поширюють, нічого спільного з реальністю не мають», - заявив Азаров.

«Приклад: були повідомлення, що у президента є золотий туалет у його резиденції. Це просто брехня. Назвіть ж мені випадки демократичних дефіцитів в Україні!» – додав він, передає слова прем'єра «Тиждень».

Оценка материала:

2.75 / 4
Азаров розповів про золотий унітаз Януковича 2.75 5 4
Політика / Україна
03.05.2013 17:00 26760
Еще материалы раздела «Україна»