<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
11.06.2013 15:10 1392

Святкування хрещення Русі обійдеться в 30 мільйонів

На підготовку до 1025-річчя хрещення Русі зі столичного бюджету виділять близько 30 млн грн.  

Про це заявив голова столичної міськдержадміністрації Олександр Попов.

«До свята в Києві будуть відреставровані деякі пам'ятники, на що зі столичного бюджету виділять від 20 до 30 млн гривень», - сказав Попов.

За словами чиновника, зокрема, будуть відреставровані пам'ятники княгині Ользі, князю Володимиру, Андрію Первозванному, приведуть до ладу парк на Володимирській гірці.

«Йде також реконструкція колони Магдебурзького права і сходи до неї. Біля самої колони будуть зроблені елементи мозаїки на теми хрещення Русі», - зазначив він.

Голова КМДА також розповів, що основні заходи, приурочені до свята пройдуть на Хрещатику 28 липня і 27 липня на Володимирській гірці, де пройдуть урочисті богослужіння.

«Завершиться свято концертом виконавців з України, Росії і Білорусії ввечері 28 липня на Хрещатику», - сказав Попов.

Також на Співочому полі в Києві буде організована спеціальна виставка, присвячена хрещенню Русі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Святкування хрещення Русі обійдеться в 30 мільйонів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
11.06.2013 15:10 1392
Еще материалы раздела «Столиця»