<
НОВИНИ ДНЯ: Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  Байден підписав закон, який забороняє імпорт з Росії збагаченого урану для атомних електростанцій  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
18.06.2013 17:17 2055

Госпіталізовано заступника міністра фінансів

Першого заступника міністра фінансів Анатолія Мярковського шпиталізовано.  

Госпіталізовано заступника міністра фінансів

Про це на засіданні парламенту сказав міністр фінансів Юрій Колобов.

«На даний момент його шпиталізовано. Він проходить медичне обстеження», - проінформував Колобов. Міністр також зазначив, що Мярковський особисто розповість депутатам про свій стан здоров'я, коли зможе.

Нагадаємо, народний депутат від «Свободи» Ігор Швайка запевняв, що перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський пришов сьогодні до Верховної Ради напідпитку.

Він закликав Голову парламенту Володимира Рибака підійти до трибуни та пересвідчитись в цьому. У свою чергу Рибак закликав першого віце-спікера Ігоря Калетніка розібратися, зазначивши, «що голова парламенту не повинен бігати за депутатами». Невдовзі після цього Рибак оголосив перерву на 30 хвилин.

Згодом голова Регламентного комітету Володимир Макеєнко заперечив, що перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський під час сьогоднішнього звіту у Верховній Раді був у нетверезому стані. За його словами, Мярковському стало погано.

За повідомлення УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Госпіталізовано заступника міністра фінансів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
18.06.2013 17:17 2055
Еще материалы раздела «Події»