<
НОВИНИ ДНЯ: Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо Українивсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2013 18:00 526

Угоду про асоціацію з ЄС можуть відкласти через Верховну Раду

Підписання угоди про асоціацію з ЄС може бути відкладене, припускає голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.  

За його словами, український парламент не встигає ухвалити всі необхідні закони для переходу до наступного етапу переговорів.

«Верховна Рада ще працює. Сесія парламенту закривається цієї п'ятниці. Я планую зустрітися з лідерами політичних партій і попросити їх зробити те, що необхідно. Тому що час спливає, а депутати й досі не ухвалили низку законів у сфері антидискримінаційного права, боротьби із корупцією і захисту особистих даних. Якщо до кінця сесійного тижня парламент не ухвалить усіх необхідних документів - Європейська комісія не встигне оцінити пророблену роботу до вільнюського саміту. І тоді, я боюся, у Вільнюсі ми не зможемо підписати угоду про асоціацію», - зазначив Я. Томбінський.

За інформацією «5 каналу».

Оценка материала:

5.00 / 1
Угоду про асоціацію з ЄС можуть відкласти через Верховну Раду 5.00 5 1
Політика / Україна
03.07.2013 18:00 526
Еще материалы раздела «Україна»