<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.08.2013 17:20 963

Суд над Мельником надовго відклали

Слідчі дії у кримінальному провадженні щодо ректора Національного університету ДПС України Петра Мельника можуть початися тільки тоді, коли це дозволить стан його здоров'я.  

Про це повідомив адвокат Олексій Назаренко.

«Слідчі дії з моїм підзахисним будуть відбуватися тільки тоді, коли слідчій буде знати, що стан здоров'я буде дозволяти моєму підзахисному брати участь у слідчих діях. Це перше. По-друге, повинен бути готовий сам слідчий. По-треті, на слідчих діях повинні бути присутні адвокати, ми повинні це узгодити», - сказав О. Назаренко.

Він зауважив, що стан здоров'я П.Мельника досі залишається тяжким.

Захиснику не відомо, чи одягли на П.Мельника електронний браслет, відповідно до умов перебування під домашнім арештом. Однак, адвокат зауважив, що П.Мельник перебуває вдома під наглядом рідних.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суд над Мельником надовго відклали 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.08.2013 17:20 963
Еще материалы раздела «Суспільство»