<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  В Міноборони закликали військових не встановлювати "Резерв+": в чому причина  Податок на "бездітність", педалі для в'язнів, штрафи за кондиціонери: все про скандальні пропозиції нардепа Гривка  Слойки з полуницею: простий рецепт  Помер президент Ірану – союзник Путіна: як це може вплинути на війну Росії проти України  Гетманцев пояснив, хто отримає право на "економічне бронювання" від мобілізації  Наступ РФ, запізніла допомога Заходу та заборона бити по Росії: головне з інтерв’ю Зеленськоговсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.08.2013 16:30 10365

Політолог розказав про велику помилку Путіна

Щоб не робила Росія, навряд чи це призведе до того, що українські політики змінять свої позиції щодо євроінтеграції, вважає політолог Володимир Фесенко. Тому розпочата митна війна є помилкою Путіна.

"В даному випадку, навряд чи подібні дії підштовхнуть Україну відмовитися від підписання Угоди з Європою і переорієнтуватися на Митний союз. Коли так діють потенційні партнери, виникає питання, що ж це буде за партнерство. Це відверто не дружні кроки. І це буде не аргументом на користь інтеграції на Росією, на Євроазійську інтеграцію", - заявив В.Фесенко.

 Експерт вважає, що економічний тиск Росії лише відвертає В.Януковича від ідеї інтеграції з Митним союзом.

"Навпаки, це буде лише переконувати того ж В. Януковича, навіть якщо він буде членом Митного союзу, то з ним будуть поводитися навіть гірше, ніж з О. Лукашенком. Ефект від таких дій прямо протилежний. Мені навіть дивно, що цього не розуміють в Росії. Вони обирають найбільш прості заходи, діють переважно з використанням "економічного батога", - запевнив Фесенко.

За повідомленням УНН.

 

 

Оценка материала:

3.67 / 6
Політолог розказав про велику помилку Путіна 3.67 5 6
Бізнес / Економіка
15.08.2013 16:30 10365
Еще материалы раздела «Економіка»