<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.08.2013 19:30 6034

"Динамо" та Блохіна оштрафували (доповнено)

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (ФФУ) оштрафував футбольний клуб "Динамо" (Київ) на 125 тис. грн.

Зокрема, за масове використання піротехнічних засобів, пошкодження 49 індивідуальних сидінь та електронного табло, а також скандування нецензурних виразів вболівальниками команди "Динамо" під час матчу 4-го туру чемпіонату між донецьким "Шахтарем" та "Динамо", столичний ФК оштрафовано на 100 тис. грн.

Крім цього, "Динамо" зобов'язане відшкодувати збитки, завдані діями власних вболівальників.

Крім того, за скандування нецензурних виразів та вибігання вболівальників на бігову доріжку під час матчу 5-го туру чемпіонату між командами "Динамо" (Київ) – "Чорноморець" (Одеса), "Динамо" оштрафовано на 25 тис. грн.

Додамо, що за масове використання піротехнічних засобів вболівальниками команди "Шахтар" (Донецьк) на стадіоні "Донбас Арена" під час матчу 4-го туру чемпіонату між командами "Шахтар" – "Динамо" (Київ), донецький клуб оштрафовано на 50 тис. грн.

Також був оштрафований головний тренер "Динамо" Олег Блохін.

О.Блохіна оштрафовано на 5 тис. грн.

За повідомленням, штраф накладено за "порушення вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань ПЛ (щодо обов'язкового рукостискання головних тренерів команд до та після закінчення матчу)". Згадане порушення було зафіксовано після закінчення матчу 5-го туру чемпіонату між командами ФК "Динамо" (Київ) та ФК "Чорноморець" (Одеса).

 

Оценка материала:

5.00 / 1
"Динамо" та Блохіна оштрафували (доповнено) 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.08.2013 19:30 6034
Еще материалы раздела «Спорт»