<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  Коли буде свято Івана Предтечі 2024 року: нова дата, традиції і історія свята  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Укргідрометцентр про погоду в Україні: "Маємо доволі оптимістичні новини"  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травнявсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2013 17:40 613

ЦИК відмовив комуністам у референдумі по ЄЕП

Центральна виборча комісія відмовила у проведенні всеукраїнського референдуму на тему вступу України до Євразійського економічного простору (ЄЕП).  

Про це повідомляє координатор громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська у своєму Facebook.

«ЦВК вважає, що порушено строки подання документів від громадян до ЦВК щодо проведення зборів ініціативної групи: замість 5 днів, 4», - зазначає вона.

«Крім того, комісія, виконуючи ухвалу суду, не направляла свого представника на збори з офіційними повноваження», - уточнила активіст.

«Відповідно, ЦВК відмовила групі громадян щодо ініціативи проведення всеукраїнського референдуму на тему вступу України до Євразійського економічного простору, а фактично до Митного союзу», - пише Айвазовська.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЦИК відмовив комуністам у референдумі по ЄЕП 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2013 17:40 613
Еще материалы раздела «Україна»