<
НОВИНИ ДНЯ: Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°всі новини дня
Політика
Україна
07.10.2013 08:45 1684

Москаль закликав Захарченко зізнатись у профнепридатності

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль закликає міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка визнати професійну непридатність МВС у розкритті вбивства судді Володимира Трофимова, а також інших резонансних убивств.  

«Через кілька місяців мине рік з моменту цього вбивства, а Міністерство внутрішніх справ так нічого і не зробило», - зауважив він.

«Я нещодавно дзвонив харківським колегам - цікавився ситуацією, мені сказали: «Геннадій Геннадійович, забудьте про це вбивство, у нас нічого по ньому нема і не буде». Натомість міністр то розказував про якихось наркоманів, які, нібито, причетні, то натякав, що у справі з'явилася якась «цікава інформація». Гадаю, найцікавіше в цій «інформації» це те, що міліція за нинішньої влади перетворилася на купу професійних імпотентів, нездатних виконувати свою основну функцію», - пише Москаль.

За його словами, керівництво МВС вже давно сфальсифікувало б розкриття цього вбивства, якби не його специфіка - відтяті та сховані голови жертв. «Вони б уже давно знайшли якогось бомжа чи наркомана, дали б їм кілька разів по голові, і ті б щиро у всьому «зізналися», - зауважив нардеп. - Але проблема в тому, що показати, де знаходяться відрізані голови, ці бомжи і наркомани не зможуть, це зможуть зробити тільки справжні вбивці!»

Москаль також укотре запропонував Віталію Захарченку скористатися в розкритті цього та інших резонансних убивств допомогою генералів міліції, котрі є народними депутатами.

«Я вже пропоновував свою допомогу, допомогу генерала Віталія Яреми з «Батьківщини» та генерала Миколи Паламарчука з УДАРу, але в міліції, очевидно, побачили в цьому політику. Тож можна долучити до цієї групи і генералів, що входять до фракції Партії регіонів - Володимира Малишева, Миколу Джигу та Івана Мирного. Повірте, всі ми брали участь у розкритті таких вбивств, які нинішнім клоунам з МВС, які не змогли знайти навіть нещасного Мельника, не снилися навіть у найстрашніших і лютих нічних кошмарах», - резюмував Геннадій Москаль.

Нагадаємо, 15 грудня у Харкові було вбито родину судді одного з районних судів. На місці було виявлено чотири обезглавлені тіла: самого судді, його дружини, сина та співмешканки сина.

Оценка материала:

5.00 / 1
Москаль закликав Захарченко зізнатись у профнепридатності 5.00 5 1
Політика / Україна
07.10.2013 08:45 1684
Еще материалы раздела «Україна»