<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.11.2013 10:03 1220

Минфин заработал 409 млн грн на долговых бумагах

Минфин провел очередной аукцион по размещению облигаций внутреннего госзайма (ОВГЗ).

В бюджет удалось привлечь 399 млн грн по курсу НБУ, или примерно 409,17 млн грн по рыночному курсу.

«Фактически Минфин рефинансировал потребность в валюте для завтрашних процентных выплат по валютным ОВГЗ, и даже сделал небольшой запас для выплат на следующей неделе», - комментирует сделку Тарас Котович, аналитик ООО «Инвестиционный Капитал Украина» (ICU).

На следующей неделе Украина должна выплатить около 3 млрд гривен по своим ОВГЗ. И большая часть выплат - в валюте. Поэтому в следующий вторник Минфин снова выставит на продажу валютные бумаги.

По материалам LB.ua

Оценка материала:

5.00 / 1
Минфин заработал 409 млн грн на долговых бумагах 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.11.2013 10:03 1220
Еще материалы раздела «Економіка»