<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.11.2013 16:50 2472

В Україні крадуть зі швидкістю 1 млн євро на годину

«Швидкість» корупції в Україні сягає близько 1 млн євро на годину.  

Про це під час прес-конференції повідомили організатори Чемпіонату України з корупції-2013.

Найбільш корумпованими в Україні є Київ, далі йде Крим, де корупція прогресує у всіх варіантах. Наступними у списку стали міста-мільйонники: Одеса, Донецьк та інші.

За словами експертів, корупція активно процвітає у сфері державних закупівель, де значна частина грошей, що обертається у цій сфері, опиняється у кишенях чиновників.

«10 млрд євро на рік, за нашими підрахунками, знаходиться в тіньовому обсязі», - повідомив представник ГО «Європейський вибір» Кирило Животовський.

За його словами, громадські організації регулярно готують альтернативні звіти, інформують населення України та владу про результати своїх досліджень, але, як правило, на це немає жодної реакції від української влади.

«Оці стандартні методи боротьби з корупції - вони не працюють, бо вони не стосуються кожного громадянина», - зазначив представник Антикорупційної Ради України Богдан Якимюк.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні крадуть зі швидкістю 1 млн євро на годину 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
15.11.2013 16:50 2472
Еще материалы раздела «Економіка»