<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
24.11.2013 1340

Катеринчук закликав учасників євромайданів не розходитися до закінчення Вільнюського саміту

Лідер Європейської партії України, народний депутат Микола Катеринчук закликав учасників євромайданів по всій Україні та за її межами не розходитися до закінчення Вільнюського саміту 29 листопада, аби в такий спосіб змусити чинну владу зробити усе від них залежне для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

«Більше 100 тис. людей з усіх куточків України сьогодні приїхали на Європейську площу, щоб виказати власний протест чинній владі, яка одноосібно відмовляється від євроінтеграції. Такої масштабної ходи не було за усі роки незалежності, – заявив Катеринчук. – На моє переконання така масова підтримка зовнішнього євроінтеграційного курсу країни, а не курсу в Росію, є свідченням зрілості нашого суспільства та готовності відстоювати своє право на краще європейське життя».

Катеринчук закликав українців приїжджати до Києва, щоб домогтися підписання Угоди про асоціацію. «Я вважаю, що шанс ще не втрачено. Ми повинні показати і владі і усьому світу, що ми здатні бути частиною великої європейської сім’ї. Сьогодні на майдани вийшли сотні тисяч людей - завтра це мають бути мільйони», - додав політик, закликавши усіх небайдужих виступити в підтримку європейського майбутнього України.

Оценка материала:

5.00 / 3
Катеринчук закликав учасників євромайданів не розходитися до закінчення Вільнюського саміту 5.00 5 3
Політика / Україна
24.11.2013 1340
Еще материалы раздела «Україна»