<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2013 17:00 1452

Євромайдан у Харкові заборонено

У Харкові у зв'язку із зростанням захворюваності на грип та ГРВІ заборонені масові заходи.  

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на розпорядження міського голови Геннадія Кернеса.

«Враховуючи подання в.о. начальника Харківського міського управління Головного управління Держсанепідемслужби в Харківській області у зв'язку з реєстрацією підвищеного рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції в місті... призупинити проведення на території міста Харкова масових заходів з 22 листопада 2013 до окремого розпорядження. Перенести на інші терміни проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів», - йдеться у розпорядженні міського голови Харкова.

Раніше завідуюча відділенням організації епідеміологічних досліджень міської філії Харківського обласного лабораторного центру Людмила Клещар прогнозувала, що сплеск захворюваності на грип буде незначним, у Харкові його можна чекати з січня 2014 року.

За інформацією головного спеціаліста відділу епідеміологічного нагляду Харківського міського управління ГУ Державної санітарно- епідеміологічної служби в Харківській області Валерії Середи станом на 11 листопада в Харкові не було зафіксовано жодного випадку захворювання на грип, а показники захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення міста за тиждень були утричі нижчі за середньосезонний рівень і у шість разів нижче показників епідеміологічного порогу.

Масові акції заборонені також у Одесі, Миколаєві та Чернигові.

Оценка материала:

5.00 / 1
Євромайдан у Харкові заборонено 5.00 5 1
Політика / Україна
25.11.2013 17:00 1452
Еще материалы раздела «Україна»