<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2013 18:00 4608

Янукович їде до Вільнюсу - Кожара

Президент України Віктор Янукович цього тижня відвідає саміт "Східного партнерства" у Вільнюсі.  

Про це журналістам повідомив міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

«Президент України збирається відвідати саміт «Східного партнерства» у Вільнюсі», - сказав міністр.
Він також заявив, що Україна не відмовляється від підписання Угоди про асоціацію. "Ми говоримо про призупинення процесу підписання, про те, що станом на сьогоднішній день, на 25 листопада, обидві сторони, Україна та Європейський Союз, не готові до цього акту", - наголосив Кожара.

Глава зовнішньополітичного відомства також розповів, що не був присутній на засіданні уряду, на якому було прийнято розпорядження про призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію з ЄС. «Міністерство закордонних справ України підтримало рішення уряду. Мене не було на засіданнях, але на цей час був виконуючий обов'язки міністра Руслан Демченко», - сказав Кожара.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Янукович їде до Вільнюсу - Кожара 5.00 5 1
Політика / Україна
25.11.2013 18:00 4608
Еще материалы раздела «Україна»