<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2013 11:12 4071

Гриценко: лягли спати в Україні – прокинулися в Білорусі

Янукович вийшов за межі людяності. Спочатку цинічно, з посмішкою він підтримав Майдан аплодисментами, а потім - демонстративно жорстоко його знищив. Знищив прямо під стелою Незалежності України. Знищив у той же день, коли стратегічні партнери України (Євросоюз і Сполучені Штати) його офіційно попередили, що в разі застосування сили проти Майдану - їхня реакція буде жорсткою.

Про це на своїй сторінці Facebook написав голова політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«Майбутнє країни зараз залежить від того, якою буде реакція - громадян України насамперед, а крім того наших стратегічних партнерів. Народ, масовими акціями протесту по всій країні, має сказати Януковичу своє слово, тверде і переконливе. Бо якщо промовчить, злякається, відсидиться вдома - про демократію і європейське майбутнє доведеться забути надовго», – зазначає Гриценко.

В той же час стратегічні партнери - Євросоюз і США - мають довести Януковичу, що їхні суворі попередження не були традиційно-ритуальними прес-релізами, вважає політик. «Якщо після таких брутальних дій проти мирних громадян України наші стратегічні партнери обмежаться заявами і не застосують дієвих, наявних у них, важелів впливу на цю владу, в тому числі на її капітали (рахунки в зарубіжних банках, зареєстровані там підприємства, нерухомість за кордоном), тоді їхні цінності й стандарти - постануть під великим знаком питання», – вважає політик.

Гриценко звернувся до українців словами: «Наша країна в небезпеці - і ми всі разом маємо її захищати!»

Оценка материала:

5.00 / 4
Гриценко: лягли спати в Україні – прокинулися в Білорусі 5.00 5 4
Політика / Україна
30.11.2013 11:12 4071
Еще материалы раздела «Україна»